Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Terorizam u Indiji

Napadi u Mumbaiju 'ozbiljan udarac' odnosima s Pakistanom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadi izvršeni prošlog tjedna u Mumbaiju zadali su "ozbiljan udarac" odnosima s Pakistanom, izjavio je u ponedjeljak visoki indijski vladin dužnosnik

'Ono što se dogodilo zadalo je ozbiljan udarac procesu normalizacije odnosa i mjerama za jačanje obostranog povjerenja s Pakistanom', izjavio je državni tajnik za vanjske poslove Anand Sharma. 'Svi su napadači bili iz Pakistana', dodao je Sharma.

Pročitajte i ovo Ilustracija hutisti ne posustaju Militanti pogodili dva broda i dva američka razarača! Napad na Odesu Brojne štete VIDEO Raketni napad na Odesu: Četiri osobe su poginule, puno je ozlijeđenih, gori dvorac Harryja Pottera

>> Bush obećao Indiji pomoć u istrazi

>> Rastu napetosti između Indije i Pakistana

To znači s gledišta New Delhija da pakistanski čelnici 'moraju poštivati svoje obećanje prema kojemu Pakistan neće nikome dopustiti da koristi njegov teritorij za izvršenje napada u Indiji', kazao je državni tajnik.

Sharma je istaknuo da će 'sve informacije biti priopćene' američkoj državnoj tajnici Condoleezzi Rice koja u srijedu treba doputovati u Indiju, radi izražavanja solidarnosti SAD-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene