Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Napadi u Bagdadu: Ubijeno 26 terorista povezanih s Iranom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američke i iračke snage ubile su u subotu prije svitanja 26 pobunjenika osumnjičenih za povezanost s iranskim "terorističkim" mrežama i uhitile još 17 u Sadr Cityju, šijitskom uporištu u Bagdadu, objavila je američka vojska.

"Čini se da su navodni teroristi usko povezani s iranskim terorističkim mrežama i pridonose ubojitim akcijama u Iraku", kazala je ona u priopćenju.

Pročitajte i ovo Bruno Mišlov Svađa na otoku Načelnik male otočne općine pokušao pregaziti predsjednika udruge, za sve je kriv novac: Udario ga autom, on pao na haubu... Ukrajinski napad na Belgorod uništen i dalekovod Ukrajinske snage napale ruski grad, uništene kuće: "Jedna žena ranjena je gelerom u kralježnicu"

Tijekom dva napada na "tajne ćelije terorista" u Sadr Cityju, američke i iračke snage bile su "suočene s pucnjavom iz lakog oružja i brojnim eksplozivnim napravama", istaknula je vojska.

"Koalicijske snage usmrtile su 26 terorista i drže 17 pojedinaca osumnjičenih da pripadaju tajnoj terorističkoj ćeliji", dodala je vojska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene