Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na dva stajališta

Krvavi obračun: Napadači ubili sedmoricu taksista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadači su u utorak ubili sedmoricu taksista u predgrađima industrijskog centra Monterrey u Meksiku.

Monterrey je je postao jedan od najnesigurnijih meksičkih gradova uslijed krvavih obračuna suparničkih narko kartela. Taksisti su ubijeni na dva stajališta u okrugu Guadalupe, šest kilometara od središta Monterreya.

Pročitajte i ovo Masovne grobnice kriminalnog miljea u Meksiku - 8 Uboljstva narkokartela Pas s ljudskom nogom u ustima doveo do stravičnog otkrića: "Stavljaju ih u plastične vreće i bacaju u plitke jame" Monterrey Na sjeveru Meksika Jezivo otkriće na ulicama grada: Pronađeni raskomadani dijelovi tijela, a poruke daju naslutiti što leži u pozadini

>> Meksiko: 12 policajaca ubijeno iz zasjede

Policija koja je obavila očevid kaže da se zasad ne znaju motivi napada koji podsjećaju na mafijaška ubojstva. Meksički kriminalci i dosad su napadali taksiste od kojih su iznuđivali novac, a taksisti su često bili optuživani da rade kao špijuni za narko kartele.

Ukupno 50.000 ljudi ubijeno je otkako je meksički predsjednik Felipe Calderon 2006. stupio na dužnost i pokrenuo ofenzivu protiv krijumčara droge. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene