Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnik dosjea

Napadač na slučajnu prolaznicu, koji je zgrozio Njemačku, brutalno pretučen u zatvoru

Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
U listopadu prošle godine, Njemačku je zgrozio slučaj napada u pothodniku podzemne željeznice. Napadač je završio u zatvoru, gdje su ga zatvorenici brutalno pretukli.

26-godišnji Svetoslav Stoykov je prije nešto više od godinu dana zgrozio cijelu Njemačku. Naime, on je u pothodniku podzemne željeznice u Berlinu, slučajnu prolaznicu kukavički gurnuo nogom niz stube.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Video napada pogledajte ovdje.

Motivi napada još uvijek su ostali nerazjašnjeni, no bugarska televizija je potvrdila da spomenuti mladić ima poveći kriminalni dosje u domovini.

Za napad je dobio kaznu zatvora u trajanju dvije godine i 11 mjeseci. Njemačko sudstvo obrazložilo je da bi njegova kazna bila puno veća, no da je ovolika zbog toga što Bugarin pati od oštećenja mozga pa je to uzeto kao olakotna okolnost, prenosi Unilad.

U petak se Stoykov našao u suprotnoj ulozi, ulozi žrtve. Naime, skupina zatvorenika je u trenutku otvaranja njegove ćelija uletjela i brutalno ga istukla. Po izjavama zaštitara Svetoslav je satima poslije gorko jaukao i plakao u bolovima.

Ozbiljnost njegovih ozljeda nakon pretrpljenog napada u zatvoru nije poznata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene