Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ranjeno više od 20 ljudi

STRAVA U SRBIJI Muškarac ušao u kafić i pucao po gostima, usmrtio suprugu, njezinu prijateljicu i još tri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet osoba je ubijeno, a još 20 je ranjeno u pucnjavi u Žitištu kod Zrenjanina kada je muškarac Z.S. (38) ušao u kafić i pucao na goste iz automatskog oružja.

Pet osoba je ubijeno, a još 20 je ranjeno u pucnjavi u Žitištu kod Zrenjanina kada je muškarac Z.S. (38) ušao u kafić i pucao na goste iz automatskog oružja za kog nije imao dozvolu.

Pročitajte i ovo Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata Pucnjava u Lewistonu Masovni ubojica U divljačkom pohodu ubio 18 ljudi, sad analiziraju njegov mozak: Veza s vojskom mogla bi pokazati zanimljive stvari

U noći s petka na subotu, oko 1:40 dogodilo se teško ubojstvo iz automatskog oružja kada je muškarac u kasnim tridesetim godinama ušao u kafić u Žitištu kod Zrenjanina te ispalio više hitaca prema gostima kafića.

Kako javlja Blic, muškarac je prilikom pucnjave usmrtio svoju suprugu i još jednu žensku osobu nakon čega je počao pucati po ostalim gostima lokala.

Supruga napadača i još jedna ženska osoba preminule su na mjestu napada, a još troje ljudi podleglo je ozlijedama u bolnici u Zrenjaninu.

Muškarac je uhićen, a u tijeku je policijski očevid. U napadu su teže ozlijeđene još četiri osobe, a među ranjenima ima i maloljetnika.

Srbijanski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da muškarac nije imao ni jednu kaznenu prijavu, uključivo obiteljsko nasilje. "Ništa nije ukazivalo da bi se takva tragedija mogla dogoditi", naglasio je.

"On je noćas oko pola dva iz automatske puške koju je ilegalno posjedovao s više rafala ubio pet osoba i ranio dvadeset", rekao je Stefanović. (Hina/M.G.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene