Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gađali ga 'koktelima'

SNIMKA NAPADA U PARIZU Uz povike 'Alahu akbar' zapalili autobus, putnici bježali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grupa muškaraca u Parizu zaustavila je autobus i gađala ga Molotovljevim koktelima nakon čega se autobus zapalio.

Na snimci se navodno čuje i kako uzvikuju 'Alahu akbar', no policija tvrdi da za sada nema dokaza da je napad povezan s terorističkim aktivnostima ili islamističkim skupinama.

Incident se dogodio u predgrađu St. Denisa 28. srpnja. Mladići su postavili kante za smeće ispred autobusa kako bi ga zaustavili, a u policiji kažu kako su 15 putnika i vozač uspjeli pobjeći prije nego što se autobus pretvorio u buktinju.

Policija je pokrenula istragu, a motivi napada još nisu poznati iako se incident dogodio nakon što je u policijskom pritvoru preminuo 24-godišnji imigrant. U St. Denisu živi veliki broj doseljenika, a u toj je četvrti ubijen i jedan od vođa napada u Parizu u studenom 2015. godine, prenosi Mirror.

Pročitajte i ovo Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama Zrakoplov u pariškoj luci Orly, ilustracija Šokantno otkriće Iznenadili se onim što su pronašli u podvozju zrakoplova: "Tijekom leta tu je -50 stupnjeva"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene