Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad u Kabulu

Bombaš samoubojica raznio se ispred centra za registraciju birača, poginulo 48 osoba

Napad u Kabulu (Foto: AFP) - 7
Napad u Kabulu (Foto: AFP) - 7 Afp
Aktualno Galerija Napad u Kabulu (Foto: AFP) - 7 Napad u Kabulu (Foto: AFP) - 7 Foto: Afp Napad u Kabulu (Foto: AFP) - 6 Napad u Kabulu (Foto: AFP) - 6 Foto: Afp Napad u Kabulu (Foto: AFP) - 5 Napad u Kabulu (Foto: AFP) - 5 Foto: Afp Napad u Kabulu (Foto: AFP) - 4 Napad u Kabulu (Foto: AFP) - 4 Foto: Afp +2 Napad u Kabulu (Foto: AFP) - 3 Galerija 1/7 >>
Bombaš samoubojica raznio se ispred centra za registraciju birača u afganistanskoj prijestolnici Kabulu u nedjelju i pritom je ubio najmanje 48 osoba i ranio desetke koji su čekali osobne dokumente.

U napadu bombaša samoubojice koji se u nedjelju raznio ispred centra za registraciju birača u afganistanskoj prijestolnici Kabulu, po zadnjim je podacima ubijeno 48 osoba, a 112 ih je ranjeno, izvijestili su službeni izvori.

Pročitajte i ovo Policajci patroliraju Novom Kaledonijom Zabranjeno okupljanje Francuska proglasila izvanredno stanje, četvero mrtvih u nemirima u Novoj Kaledoniji Bruno Mišlov Svađa na otoku Načelnik male otočne općine pokušao pregaziti predsjednika udruge, za sve je kriv novac: Udario ga autom, on pao na haubu...

Odgovornost je preuzela Islamska država za taj napad u Kabulu na ključan projekt za vjerodostojnost vlade predsjednika Ašrafa Ganija, koju podupire Zapad i koja je obećala da će održati parlamentarne izbore ove godine.

Glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova Najib Daneš kazao je kako je bombaaš došao pješice do centra u Kabulu, gdje su dužnosnici izdavali identifikacijske dokumente u sklopu procesa registracije birača za izbore predviđene za listopad.

U eksploziji su uništeni automobili i razbijeni prozori u obližnjim zgradama. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene