Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Ubila ga policija

NAPAD U JERUZALEMU Palestinski napadač ubio dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe ubijene su i najmanje šest je ozlijeđeno u pucnjavi u Jeruzalemu u nedjelju, priopćila je policija i rekli su dužnosnici hitnih službi.

Napadač, identificiran kao 39-godišnji Palestinac iz istočnog Jeruzalema, pucao je iz svog automobila prije nego što ga je ubila izraleska policija.

Pročitajte i ovo Zapovjednik Islamske revolucionarne garde Hosein Salami Upozorio Izrael Iran poručio da je operacija Iskreno obećanje gotova i da su gađali dvije mete Olaf Scholz Duboko zabrinuti Nižu se osude iranskog napada na Izrael: "Ovo je novi korak u destabilizaciji regije"

Incident, koji se dogodio nedaleko od sjedišta izraelske policije, počeo je kada su ispaljeni hici iz vozila na ljude koji su na postaji čekali tramvaj, rekla je glasnogovornica policije.

Napadač se zatim odvezao dalje i ubijen je u razmjeni vatre s policijom, kazala je.

Liječnici su izjavili da je u napadu ozlijeđeno šest osoba, a da su dvije od njih umrle u bolnici.

Jedna 60-godišnja žena i policijski časnik prebačeni su u medicinski centar Hadassah u kritičnom stanju i gdje su nešto kasnije preminuli od zadobivenih ozljeda.

Policija je nazvala taj incident terorističkim napadom i pokrenula je istragu.

Islamistički pokret Hamas podržao je taj napad nazvavši ga "prirodnim odgovorom na okupacijske zločine" misleći pritom na izraelsku okupaciju palestinskog teritorija. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene