Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Somalski islamisti?

Napad na autobusnoj stanici: Poginula jedna, ranjeno 10 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje jedna osoba je poginula, a 10 je ranjeno u ponedjeljak u još jednom napadu ručnom granatom u središtu Nairobija, drugom u manje od 24 sata, priopćila je kenijska policija.

'Jedna je osoba poginula, a ozlijeđenih je 10-ak. U bolnicu smo poslali ekipu kako bi utvrdili točan broj žrtava', rekao je Peter Mabeya, načelnik krim policije u Nairobiju.Eksplozija je uslijedila oko 20 sati po mjesnom vremenu na autobusnoj stanici, nedaleko od diskoteke u kojoj je u noći s nedjelje na ponedjeljak također eksplodirala ručna granata i ranila 14 ljudi.

Kenijska policija je prvi napad povezala s prijetnjama somalskih islamista da će se osvetiti za kenijsku vojnu intervenciju u Somaliji. (Hina)

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene