Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđeno petero ljudi

Švicarska policija objavila fotografiju napadača motornom pilom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je pet osoba ozlijeđeno u napadu motornom pilom u švicarskom gradu Schaffhausen. Napadač je u bijegu. Policija je objavila da napad "nije bio čin terora".

Dvoje od petero ozlijeđenih zadobilo je teške ozlijede u napadu motornom pilom u centru grada Schaffhausen u Švicarskoj tijekom jutarnjih sati.

Pročitajte i ovo Napad na Leonida Volkova - 3 pretučen čekićem Oglasio se predsjednik Litve nakon brutalnog napada na suradnika Navaljnog: "Putinu mogu reći samo jedno - ovdje te se nitko ne boji" Zbog lažne dojave o napadu prijeti mu zatvorska kazna Prijete mu 3 godine zatvora "Halo, policija, gradom hoda naoružani muškarac i napada ljude!" Policajci se dali u potjeru pa ubrzo shvatili o čemu se radi

Policija navodi da je napadač u bijegu, zbog čega su zatvorili središnji dio grada koji se nalazi na granici s Njemačkom i broji oko 36.000 stanovnika, piše Independent.

Građanima je zabranjen prilaz centru, a kupce u tamošnjim trgovinama na sigurnije je područje ispratila policija, javlja Swissinfo.

Napadača je vidio vlasnik jedne od trgovina koji je opisao da se s motornom pilom kretao ulicom, ali informaciju o tome da je čovjek sa sobom imao motornu pilu vlasti nisu mogle potvrditi.

Napadač je ćelav, zapušten i visok oko 190 centimetara

Glasnogovornica policije Cindy Beer rekla je da su na mjestu događaja policija i hitna pomoć te spasilački helikopteri koji kruže nad centrom u potrazi za još eventualnih žrtava.

Policija je identificirala napadača, ali ga nije imenovala, no u priopćenju kojim se tražila pomoć javnosti opisala ga je kao ćelavog, zapuštenog i visokog oko 190 centimetara. Objavili su i njegovu fotografiju.

Napad se dogodio unutar uredske zgrade u trgovačkoj ulici u Schaffhausenu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene