Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mogao ga je ubiti

Namjerno je automobilom srušio mladića sa skutera jer ga je 'provocirao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati motorist prebačen je u subotu u potpunom šoku u bolnicu nakon što ga je agresivni vozač automobila namjerno i hladnokrvno srušio sa skutera.

Pomahnitali muškarac je motoristu izenanda presjekao put te ga je potom oborio udarcem sa stražnjim bočnim dijelom automobila. 

Pročitajte i ovo Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Manja šteta FOTO Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na automobil u zavoju Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Iza leđa novinarke tijekom javljanja uživo motorist naletio na pješaka

Svoju je reakciju pokušao obraniti tvrdnjom da ga je motorist isprovocirao tako što mu je pokazao srednji prst, ali čak i da je tome bilo tako, iskreno sumnjamo da će dobro proći jer se ovakvo djelo može (a možda i hoće, op.a.) okvalificirati kao pokušaj ubojstva.

Hitna odvozila učenike pijane i bez svijesti, najmlađi je imao 14 godina

Prizor u Sjevernoj Rajna-Vestfaliji je pomoću kamere na kacigi slučajno zabilježio jedan savjesni građanin, koji je odmah nakon incidenta pohitao locirati počinitelja u bijegu, a potom i o svemu obavijestiti policiju.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene