Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Namamila bivšeg na seks, a dočekale ga lisice i bejzbol palice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je stigao u stan svoje bivše djevojke koja ga je pozvala na seks, Lukaszu Matyseku (20) stavili su lisice, tukli ga bejzbol palicama, palili kožu cigaretama i rezali nožem. Nesretni je mladić proveo 24 sata kao u horor filmu, a sve navodno, zbog duga za stanarinu.

24-godišnja Karolina Fedyna pozvala je Lukasza u svoj stan u engleskom gradiću Hoveu. Tamo su ga umjesto ljubavi, dočekala najmanje petorica muškaraca koji su ga vezali lisicama i mučili iduća 24 sata. Za to vrrijeme u idućoj sobi odvijala se zabava.

Pročitajte i ovo Frane Bebić, HGSS - 2 Traže ga već 10 dana Spasilac GSS-a o nestalom Poljaku: "Polako gubimo utrku, ali nećemo odustati. Biokovo je ljeti najopasnije brdo u Hrvatskoj" Hrvatska gorska služba spašavanja - 2 Pronađena žena nestala kod Drniša Nastavljena potraga za Poljakom na Biokovu: ''Ljudi se umaraju, temperature su ogromne"

Dok su Lukasza zlostavljali u susjednoj sobi, Karolina je pozirala svom novom dečku odjevena u seksi rozu uniformu i s lisicama u ruci. 

20-godišnji Lukasz Mokrzynski, 25-godišnji Michal Maszak i 21-godišnji Patrick Wolski na sudu su rekli kako ih je Karolina prisilila da tuku 20-godišnjeg sunarodnjaka. Navodno nisu smjeli izaći iz sobe dok ga nisu udarili. Mokrzynski i Wolski su koristili bejzbol palicu, Maszak ga je tukao šakama, a 30-godišnji Konrad Kornatowski, Karolinin novi dečko, za to je vrijeme priredio zabavu u drugom dijelu stana. Između kriški torte, od gostiju se tražilo da udaraju Lukasza.

Sud je jučer Mokrzynskog, Maszaka i Wolskog osudio na po dvije godine zatvora, a danas se očekuje presuda Karolini, njezinu dečku i 31-godišnjem Bartolniezu Ziaji. 

Na sudu je zaključeno kako je Poljakinja organizrala brutalan zločin kako bi se bivšem osvetila za neplaćenu stanarinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene