Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poharala Dominikansku Republiku

Nakon uragana Sandy nestalo 6 ili 7 Francuza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest ili sedam Francuza smatra se nestalima u moru između Martiniquea i Dominikanske Republike od nedjelje navečer nakon prolaska uragana Sandy, izvijestilo je u ponedjeljak francusko ministarstvo transporta.

Francusko ministarstvo transporta objavilo je kako je regionalni Centar za nadzor i spašavanje unesrećenih za područje Antili - Gvajana pokrenulo potragu za nestalih šest ili sedam Francuza te da je u potragu poslan i manji zrakoplov.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Uragan Otis Stiže Otis Poznato turističko središte na udaru apokaliptičnog uragana: Proglašena ekstremna opasnost, snaga vjetra doseže 250 kilometara na sat

>> UŽIVO SUPEROLUJA Sandy sve jača: New York će se naći na udaru valova visokih preko 3 metra!

"Regiju je zahvatilo nevrijeme i visoki valovi, što se povezuje s prolaskom uragana Sandy", objavio je Centar. Nestali su se nalazili na jahti koja je plovila pod francuskom zastavom, izvijestilo je ministarstvo.

Uragan Sandy koji je poharao obalu Atlantskog oceana i od čijih je posljedica na Karibima smrtno stradalo više desetaka ljudi, u subotu se pretvorio u tropsku oluju te nastavio kretanje prema sjeveru, duž obala SAD-a gdje je proglašeno izvanredno stanje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene