Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegla iz ludnice pa ubila i supruga

Natjerala sina (5) da popije kiselinu i gledala kako umire

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
37-godišnjakinja je bila smještena u ludnicu nakon što je kiselinom usmrtila sina.

Nakon što je zbog sumnje da je kiselinom usmrtila svog 5-godišnjeg sina smještena u Neuropsihijatrijsku kliniku, 37-godišnjakinja je pobjegla s liječenja i kuhinjskim nožem usmrtila svog nevjenčanog supruga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nema službene potvrde Šire se uznemirujuće poruke o otrovanim sokovima i vodi: "Imaju u potpunosti spržen jednjak i želudac" Slika nije dostupna Psihički rastrojena Strava u Sisku: Žena nožem izbola supruga i 5-godišnju kćer

Zbog sumnja kako je u ponedjeljak 17. kolovoza u Blatini kod Bosanskog Novog nerazblaženom kiselinom usmrtila svog petogodišnjeg sina E.D. je smještena u Neuropsihijatrijsku kliniku u Prijedoru. Nakon samo nekoliko dana uspjela je pobjeći i kuhinjskim nožem zadala više smrtonosnih udaraca 52-godišnjem nevjenčanom suprugu R.M., piše Dnevni Avaz.

Gledala sina kako umire

Zločin se dogodio u subotu oko 13 sati u njihovoj obiteljskoj kući, a osumnjičenoj je određen pritvor. U izjavi policiji napisala je kako je ubila i svog 5-godišnjeg sina iz veze s pokojnim R.M. 'Natjerala ga je da popije kiselinu, a potom je gledala kako umire. To je stravičan zločin, rijetkost je u kriminalističkoj praksi da majka na takav način ubije svoje dijete', i sam šokiran ovim stravičnim zločinom kazao je Vukašin Kondić, dežurni tužitelj u Prijedoru. Dodao je kako je napisala i da je sina i supruga ubila zbog velike ljubavi prema njima, tj. da nije željela ostati bez njih jer je bila u depresiji i imala je namjeru ubiti se.

Loša majka

Mještani su za Avaz ispričali da nije bila dobra majka, te da je petogodišnjeg sina i fizički i psihički zlostavljala. 'Dijete je već uveliko bilo mrtvo u kući, posve je poplavio i pjena mu je izbila na usta kada je ona otišla do susjede da nazove supruga koji je bio u Banjoj Luci. Rekla mu je da je mali bolestan i da ga treba voditi liječniku. Rekao joj je da dijete obuče i da će on brzo doći vlakom. Kad je došao kući dijete je već bilo ukočeno', ispričao je jedan od susjeda. Kasnije se doznalo da je pet sati bila pored djeteta, mirno ga gledajući kako umire u krevetiću. Za dječakovu smrt doznalo se oko 17 sati, a otrov je popio oko 12. Bočicu s otrovom stavila je u plastičnu vrećicu i bacila u rijeku Unu, no policija ju je uspjela pronaći jer se zakačila za granu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene