Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislio da će umrijeti

Nakon superoluje Sandy mladić provalio u tuđu kuću kako bi si uzeo dekicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić Mike, u strahu od smrti tijekom oluje Sandy, provalio je u nepoznatu kuću na području Jersey Shorea. Ondje je ostavio poruku vlasnicima u kojoj je napisao da je uzeo samo deku te im ostavio broj svog oca da ga obavijeste o njegovoj smrti.

Mikeova je kuća bila poplavljena, a kako spasioci nisu stizali do njega, odlučio je ući u nepoznatu kuću i ondje se ugrijati. Njezini vlasnici već su bili evakuirani, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Antony Blinken Energetska sigurnost Američki državni tajnik pisao Grliću Radmanu: ''Čović blokira izgradnju plinovoda RH-BiH'' Slika nije dostupna Razočaran muškarac Poslao joj 1.615 riječi ljubavnih žalopojki, ona ih objavila na internetu

'Tko god da će ovo pročitati, ja UMIREM. Imam 28 godina i zovem se Mike. Morao sam provaliti u vašu kuću. Uzeo sam deke s kauča. Pothlađen sam. Nisam ništa uzeo. Kroz moju je kuću prošao val. Mislim da neću preživjeti. Vani je voda visoka najmanje tri metra. Nema spasa. Recite mom tati da ga volim i da sam se pokušao izvući. Njegov broj je*** i ime mu je Tony. Nadam se da možete ovo pročitati, u mraku sam. Uzeo sam i crnu jaknu. Zbogom. Bože pomozi mi', pisalo je u poruci.

>> FOTO Kako izgleda New York bez struje nakon superoluje Sandy

Kada su se vlasnici vratili kući pronašli su poruku, ali Mike nije bilo nigdje. Nazvali su broj koji je ostavio i njegov je otac potvrdio da mu je sin živ i da je s njim. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene