Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teški 22 kilograma

Nakon suncobrana s neba padaju utezi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako stvari stoje, Beograđani će uskoro po gradu šetati sa šljemovima. Dio krivnje spada na 37-godišnjeg Miloša N. koji je u napadu bijesa sa sedmog kata bacio uteg težak 22 kilograma. Incident se dogodio samo dan nakon što je u centru grada ogroman suncobran s vrha zgrade pao djevojci na glavu.

Ovog puta prolaznike je sačuvala samo sudbina, a oštećen je parkirani automobil, piše Mondo. Svjedoci kažu da je Miloš najvjerojatnije namjerno s utegom gađao parkirano vozilo. 'Pogledao je kroz prozor i nekoliko trenutaka kasnije bacio je uteg koji je prvo udario krov te odskočio nekoliko metara. Bilo je zastrašujuće', ispričali su susjedi srpskim medijima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mučenje životinja Psu zavezao uteg oko vrata i bacio ga u more Slika nije dostupna Grčki dizači utega pozitivni zbog kineskih vitamina?

>> Djevojci suncobran 'sletio' na glavu

Stražnje staklo parkiranog 'Alfa Romea' je razbijeno, a krov potpuno udubljen. kako je na utegu bilo tragova krvi, pretpostavlja se da se Miloš prije s njim ozlijedio. Nekoliko minuta nakon što je bacio uteg, demolirao je vlastiti stan. Ubrzo je intervenirala policija i privela nasilnika.

Proteklih godina građanima Beograda na glavu je padala fasada s zgrada, neonske reklame, ledene sige, a dogodio se i slučaj da je pao cijeli balkon.  

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene