Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živi u strahu

Nakon plastične operacije ne može zatvoriti oči

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marilyn Leisz iz New Jerseya tuži liječnika koji joj je napravio plastičnu operaciju i tvrdi kako nakon nje ne može više zatvoriti oči - čak ni kada spava. Zbog toga živi u strahu od ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija građani se mole za strpljenje U petak se zatvara važna zagrebačka prometnica zbog radova: Ovo su obilazni pravci Oči djeteta prije uzimanja lijeka Čudna nuspojava Bebi od 6 mjeseci dali lijek protiv COVID-a, a majka nije mogla vjerovati što se onda dogodilo

Nakon što je otišla na plastičnu operaciju kod dr. Paula Parkera Marilyn više ne može zatvoriti oči. '... moram jako stisnuti oči samo da bi trepnula', kaže Marilyn. Smatra da je za njezin problem kriva pogreška napravljena na operaciji.

Odvjetnik dr. Parkera izjavio je na sudu kako je pacijentica bila upoznata sa svim mogućim nuspojavama nakon takve operacije, ali Marilyn se s tim ne slaže. Priznaje da je imala višestruke postupke prije operacije kod dr. Parkera, ali smatra da ju je on zbog toga trebao upozoriti kako nova operacija nije dobra odluka za nju.

I njezin je odvjetnik doveo drugog liječnika koji je potvrdio kako ona nije bila dobar kandidat za takvu operaciju, zbog brojnih postupaka prije nje.

'Sve što sam nekada voljela raditi, poput plivanja, jahanja, tenisa, vožnje biciklom i slično sada ne smijem jer se previše bojim ozljede očiju', kaže majka dvoje djece i dodaje kako noću mora stavljati gel i štitnike na oči kako bi ih zaštitila od eventualnih ozljeda tijekom spavanja.

Marilyn nije tražila određeni iznos novca prilikom podizanja tužbe, a porota će svoju odluku donijeti najvjerojatnije do srijede, piše CBS.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene