Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije prepoznala kćer

Nakon četiri tjedna u komi zaboravila da je rodila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se probudila iz kome, mlada britanska majka nije prepoznala svoje novorođenče ni dečka.

Stevie Caffrey je nakon rođenja kćeri Maisie s njom provela samo deset dana. Nakon toga je završila u komi. Kada se nakon četiri tjedna probudila, nije se sjećala kćeri, a ni dečka Andyja Stafforda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

'Kada sam se probudila, ugledala sam Andyija kako mi drži ruku. Kada je izašao, upitala sam sestru: 'Tko je to', a ona mi je odgovorila kako je to moj dečko. Tada je dodala da dolazi moj otac s djetetom. Pomislila sam pa ja nemam dijete', rekla je 20-godišnjakinja.

Nakon dva dana povratila je dio sjećanja, no još su tri mjeseca trebala prije nego li se mogla vratiti kući, piše britanski Metro. U komi je završila zbog rijetkog poremećaja srca.

>> VIDEO: Djevojčici srce kuca na prsima

 Imala je operaciju srca i stavljena je na listu za transplantaciju, ali liječnici nisu htjeli čekati, pa su joj ugradili sustav koji pomaže funkcioniranju njezinog srca. 'Liječnici su učinili sve što su mogli. Sada je sve na njoj', rekao je njezin partner Andy.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene