Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predizborni spot

Nakon aviona, Vučić sletio u "kafanu" i za šankom objasnio zašto je najbolji kandidat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je prvi predizborni spot Aleksandra Vučića postao hit na internetu, na YouTubeu se pojavio novi za kampanju Srpske napredne stranke u kojem aktualni premijer Srbije razuvjerava građane i ističe što je sve napravio za Srbiju u prethodnom periodu.

Predizborni je spot baziran na povicima, negodovanjima i nepovjerenju grupe građana u Vladu Srbije i, s druge strane, na Vučićeve odgovore.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Aleksandar Vučić Rezolucija o Srebrenici Vučić se obratio javnosti: "Pritisak raste, znamo da nemamo nikakve šanse"

"Jeste li čuli da se Vučić kandidirao za predsjednika? Umjesto toga bolje da je riješio problem nezaposlenosti", pita ga grupa građana u jednom trenutku.

Vučić odgovara kako je otvoreno 130.000 novih radnih mjesta.

Dodaje i kako je rekonstruirano napravljeno gotovo 360 novih škola, domova zdravlja i ambulanti.

"Bez obzira na to što vam kažu, vi znate istinu. U posljednje tri godine Srbija je na pravom putu. I, zato danas ne smijemo stati. Nastavit ćemo napredovati, biti još jači, brži i bolji", poruka je Aleksandra Vučića koji je kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima u Srbiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene