Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nerazdvojan par

Nakon 55 godina braka umrli u svega nekoliko minuta razlike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nerazdvojan par iz Velike Britanije, koji je u braku proveo 55 godina, umro je u samo nekoliko minuta razlike.

Rosemary Dix stara 76 godina, u panici je nazvala 999 i rekla im da požure jer je njezin 85-godišnji suprug Donaldu kod kuće kolabirao, piše The Sun. Nažalost, Donald je preminuo na putu do bolnice, u trenutcima kada je njegova supruga kod kuće zvala kći Jacquelinbe da joj priopći tužnu vijest.

Pročitajte i ovo Imran Khan stroga kazna Bivši pakistanski premijer i njegova supruga osuđeni zbog protuzakonitog braka Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka

Jacgueline je što je brže mogla odjurila u bolnicu, a kada se vratila u roditeljski dom, našla je mrtvu majku. Rosemary je ležala na podu, s telefonskom slušalicom u ruci pa se pretpostavlja da je preminula u svega nekoliko minuta razlike od svojeg supruga. 'Nije znala kako živjeti bez supruga. Za mene je užasan šok bio izgubiti oca i majku u svega nekoliko minuta', ispričala je Jacqueline.

Par se vjenčao u veljači 1956. godine, u rodnom domu Rosemary u gradu Radcliffe. Upoznali su se na plesu, 18 mjeseci ranije. 'Moji roditelji su bili nerazdvojni, sve su radili zajedno. Sada su zajedno otišli i na drugi svijet. Čak ih ni smrt nije rastavila', rekle je Jacqueline. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene