Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija se 'ubacila'

Nakon 26 godina konačno uhitili 'Duha'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što mu je propala karijera plaćenog ubojice, okrenuo se pljački banaka.

Američka policija uhitila je kubanskog bjegunca za kojim tragaju posljednjih 26 godina. Anibal Mustelier optužen je za oružanu pljačku i tešku krađu te je zbog dugogodišnjeg uspješnog skrivanja od policije zaradio nadimak 'Duh'.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Osim spomenutih točaka optužnice, Musteliera se sumnjiči i da je bio plaćeni ubojica. Bio je angažiran da ubije jednog drugog Kubanca, Francisca Condom-Gila, no i pokušaj atentata, i kasnije postavljena autobomba bili su neuspješni.

Nakon ne tako uspješne karijere plaćenog ubojice, Mustelier se prebacio na pljačku banaka. Vjeruje se kako je upravo on odgovoran za jednu od najvećih pljački na Floridi u kojoj je otuđeno oko 5 milijuna dolara.

Posljednjih nekoliko godina skrivao se na području Miamija, a policija ga je uhitila nakon što su se uspjeli infiltrirati u njegovu bandu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene