Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne odustaju od potrage

Nakon 18 godina saznali da im je sin - ŽIV!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj Kapaš-Rajak je nakon 18 godina saznala da je njihov sin, za koga su im u rodilištu rekli da je umro nakon rođenja, zapravo živ.

Ovo saznanje je obitelj dobila posve slučajno - kad im je prije nekoliko tjedana stigao poziv da se njihov sin javi u vojni odsjek radi upisivanja u vojnu evidenciju. Poziv ih je zbunio jer njihov sin još uvijek nije punoljetan, piše srpski Blic.

No, šok je uslijedio kad su doznali da je poziv upućen starijem sinu koji je umro odmah po rođenju, 31. prosinca 1996. godine. Šokirala ih je i činjenica koju su doznali u Općini Zrenjanin . Njihovo dijete, za koje su vjerovali da je mrtvo, posjeduje službene dokumente koje oni nikad nisu napravili.

'U dokumentima stoji da je državljanin Republike Srbije, a postoji i izvod iz matične knjige rođenih. Kako je to moguće, ne znam', izjavila je majka, Jolanka Kapaš.

Ona je 1996. godine rodila blizance - djevojčicu Draganu i dječaka Srđana. Odmah nakon poroda rekli su joj da je Srđan umro, ali joj nisu dopustili da vidi tijelo. Roditelji nisu dobili nikakav dokaz da je njihovo dijete umrlo.

Dragana Kapaš vjeruje da je njezin brat živ i kaže da neće odustati od potrage za njim.

Jolanka i Dragan su u međuvremenu saznali da njihov sin navodno živi u Njemačkoj. Ovaj slučaj je preuzelo Tužiteljstvo.

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Vrtić u Pločama - 3 Nema čekanja Dok u Zagrebu s time muku muče, u dva su hrvatska grada u vrtiće upisana - sva djeca

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene