Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužna sudbina jedne žene

Nakon 17 godina proglašena nedužnom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud u Los Angeles proglasio je nedužnom jednu ženu nakon 17 godina provedenih u zatvoru zbog ubojstva.

Susan Mellen (59) bila je osuđena na doživotni zatvor bez mogućnosti oslobađanja za ubojstvo Richarda Dalyja 1997. čije je pougljeeno tijelo pronađeno u jednoj četvrti San Pedra u Los Angelesu.

Pročitajte i ovo Los Angeles: Komemoracija za Vukovar - 1 30. obljetnica Stradavanje Vukovara komemoracijom su obilježili i u crkvi u Los Angelesu: ''Ne želim da ljudi u dijaspori zaborave što je bilo'' Slika nije dostupna Mutirani soj Alarmantni porast broja zaraženih delta-sojem korone natjerao ih na vraćanje mjere čije su ukidanje mnogi jedva dočekali

Sudac Mark Arnold s višeg suda Los Angelesa taj slučaj ocijenio rijetkim porazom sudskog sustava i dodao da je izgleda presuda koja joj je bila izrečena bila utemeljena na lažnom svjedočenju June Patti, koja je izjavila da joj je Mellen priznala ubojstvo.

Vjerodostojnost Patti, koja je umrla 2006., dovedeno je u pitanje nakon nedavnog ponovnog otvaranja predmeta kada je njezina sestra, policijska časnica u Torranceu, Patti nazvala najvećom lažljivicom koju je srela u životu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene