Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turistički obilazak

Dolina smrti: Nakon 13 godina nađene kosti obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kosturi i osobna iskaznica pronađeni su u Dolini smrti u Kaliforniji, trinaest godina nakon nestanka njemačke obitelji koja je bila u turističkom obilasku istoimenog nacionalnog parka.

Kako je objavio ured šerifa okruga Inyo, tristotinjak kilometara sjeverno od Los Angelesa, kosture su u četvrtak pronašli izletnici ‘u udaljenom području Doline smrti’. ‘U blizini mjesta gdje su otkrivene kosti pronađena je osobna iskaznica jednog od nestalih turista’, rekao je šerifov pomoćnik Jim Jones.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..." U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 13 Ubijena žena Policija o ubojstvu na Srednjacima: "Jedna je osoba pod našim nadzorom"

Kako piše Los Angeles Times, Nijemci, muž i žena s dvoje djece od 10 i 4 godine, koji su živjeli u Dresdenu, nestali su u lipnju 1996. na tom području, jednom od najtoplijih i najsuših u svijetu, gdje se temperatura ljeti zna popeti i iznad 50 stupnjeva Celzijevih.

Tri mjeseca poslije, terensko vozilo koje su nesretni turisti bili unajmili za obilazak parka, pronađeno je u jednom kanjonu, prazno, sa sve četiri gume probušene, a njima se izgubio svaki trag. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene