Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nagodila se

Najopasnija žena na svijetu snimljena kako partija nakon izlaska iz zatvora

Emma Coronel Aispuro
Emma Coronel Aispuro Foto: Instagram/belleza.sinaloa/Screenshot
Supruga ozloglašenog narkobossa Joaquina El Chapa Guzmana snimljena je kako tulumari samo nekoliko dana nakon što je puštena iz zatvora.

Najopasnija žena na svijetu, kako je zovu, Emma Coronel Aispuro puštena je u srijedu iz zatvora u Kaliforniji nakon što je odslužila nešto više od polovice svoje trogodišnje kazne. Majka četvero djece proglašena je krivom za trgovinu drogom i pranje novca.

Samo 48 sati nakon što je puštena na slobodu Coronel Aispuro viđena je kako uživa u petak u noćnom klubu u LA-u. Događaj je organizirao njezin odvjetnik Mariel Colón Miró.

El Chapova supruga bila je okružena brojnim pripadnicima osiguranja.

"Čim iziđem, idem ravno u Farallon", objavio je klub na društvenim mrežama uz fotografiju Coronel Aispuro s crvenog tepiha, piše Mirror.

 

Coronel Aispuro zatvorena je u studenom 2021. zbog svoje uloge u ozloglašenom narkokartelu Sinaloa koji je vodio njezin suprug. U početku je bila smještena u saveznom zatvoru u Teksasu, no nakon što je priznala krivnju i izrazila žaljenje zbog uloge u narkokartelu, premještena je na nepoznatu lokaciju u Kaliforniju.

Coronel Aispuro također je naređeno da mora platiti gotovo 1,5 milijuna dolara novčane kazne, uz zatvorsku kaznu. Sljedeće četiri godine provest će pod nadzorom.

Guzmán, njezin suprug i šef kartela Sinaloa, osuđen je 2019. za trgovinu drogom. Trenutačno služi doživotnu kaznu u zatvoru ADX Florence Supermax u Coloradu.

U petak je Guzmánov sin Ovidio Guzmán López izručen iz Meksika u SAD te se suočava s nizom optužbi za trgovinu drogom i pranje novca.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene