Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počoe s dvije, prestao s devet

Najmlađi pušač ostavio cigarete, smršavio i postao uzoran đak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetogodišnji Indonezijac Aldi Rizal, nekoć najmlađi nikotinski ovisnik na svijetu, uspio se riješiti cigareta i smršaviti, a postao je i uzoran đak, piše The Daily Mail.

Rizal se navukao na duhan u dobi od dvije godine i dnevno pušio do 40 cigareta. Nakon što se njegova snimka pojavila na internetu, postao je planetarno poznat. Uslijedile su javne osude te je tada četverogodišnji dječak počeo s odvikavanjem.

Pročitajte i ovo Droga - 4 Važno upozorenje Najopasnija droga na tržištu u ovom trenutku je i najjeftinija: "Dovoljno je nekoliko zrnaca da uzrokuje smrt" Osnovna škola u Splitu - 2 Problem na jugu Hrvatske Šprice na svakom koraku, pa i kod škole. Dok građani bijesne, iz kotara umiruju: ''Nije, naravno, nikome ni ugodno ni drago, ali nije to još zabrinjavajuće''

Tijekom petogodišnje rehabilitacije uspio se riješiti ovisnosti, ali zamijenio ju je drugom - prema masnoj hrani, pa je ubrzo postao pretio.

No, s vremenom je usvojio zdrave prehrambene navike, a pored toga revno se primio učenja i postao jedna od zvijezda svoje osnovne škole, prenosi The Daily Mail. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene