Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Najmanje 200 nestalih nakon obilnih kiša u Brazilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 200 osoba smatrano je nestalima u utorak nakon obilnih padalina koje su se obrušile prije tjedan dana na planinu blizu Rija, prema nepotpunim službenim podacima.

Bujice popraćene blatom i kamenjem koje su opustošile tu regiju stotinjak kilometara sjeverno od Rija, usmrtile su najmanje 668 osoba a približno 14.000 ih je ostalo bez krova nad glavom.

Pročitajte i ovo Nestali djed - 1 Bio maskiran u mušketira Muškarca (82) nema gotovo dva mjeseca: Obitelj u očaju zato što je teški bolesnik, a nije popio lijekove Poplave u Rusiji i Kazahstanu Stotine domova poplavljeno Oglasile se sirene: Rekordne poplave u Rusiji i Kazahstanu, evakuirano više od 100.000 ljudi

Najteže je pogođen grad Nova Friburgo, u kojemu je 314 mrtvih. U susjednim gradovima Teresopolisu i Petropolisu pobrojano je 277 i 58 smrtno stradalih, prema privremenim podacima Civilne zaštite. Broj mrtvih mogao bi jako porasti zbog više desetaka nestalih.

Gradska uprava Teresopolisa zabilježila je 177 nestalih, dok ih Petropolis bilježi 26. Nije bilo moguće kontaktirati grad Nova Friburgo jer još u brojnim četvrtima ne rade telefonske linije, nema struje ni vode. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene