458428
458428
458428
458428
458428

MISLILI SU DA IMA 501 KG Najdeblji čovjek iznenadio podatkom o težini

  • , 26.11.2016., 10:59
  • Autor:
  • komentara

Najdeblji čovjek, 32-godišnji Meksikanac Juan Pedro Franco na svijetu gotovo je 100 kilograma teži nego što se mislilo.

 
 
 
 
Juan Pedro Franco (Foto: AFP)
Juan Pedro Franco (Foto: AFP)

Liječnici vjeruju da je 32-godišnji Meksikanac Juan Pedro Franco težio 501 kilogram kada je ranije ovog mjeseca primljen u bolnicu radi operacije koja bi mu pomogla da ponovno hoda, nakon što nije hodao posljednjih šest godina.

Ali testovi su pokazali da je njegova prava težina gotovo 588 kilograma. Malo manje od rekordera Manuela Uribea koji je imao najviše 596 kilograma, a umro je u svibnju 2014.

Doktor Jose Antonio Castaneda rekao je da je podatak o većoj težini uznemirujuć, ali da će Juana svejedno staviti na dijetu prije operacije. ''Sve što radimo je isplanirano i ako sve bude išlo prema tom planu, za godinu i pol on će imati između 76 i 88 kilograma. Isprva nismo mislili da će biti uključen u taj problem zbog pretjeranog broja kilograma i plućnih problema, ali sada smo optimistični'', rekao je doktor Castenada.

Meksikanac Juan kaže da je bio debeljuškast u školi, ali se naglo počeo debljati nakon prometne nesreće koju je preživio kao tinejdžer i zbog koje je godinu dana bio prikovan za krevet.

''Kada sam imao 17 godina imao sam samo 338 kilograma. Tada sam imao nesreću i slomio nekoliko kostiju te proveo godinu i pol dana u krevetu. Veselim se tome što ću opet izlaziti van, ponovno voziti, pjevati. To volim raditi'', rekao je Juan.

Lokalni mediji opisuju Juan Pedra kao najdebljeg muškarca koji trenutačno živi na svijetu, a sada je otkrivena i njegova točna težina.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se