Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Juan Pedro Federico

MISLILI SU DA IMA 501 KG Najdeblji čovjek iznenadio podatkom o težini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najdeblji čovjek, 32-godišnji Meksikanac Juan Pedro Franco na svijetu gotovo je 100 kilograma teži nego što se mislilo.

Liječnici vjeruju da je 32-godišnji Meksikanac Juan Pedro Franco težio 501 kilogram kada je ranije ovog mjeseca primljen u bolnicu radi operacije koja bi mu pomogla da ponovno hoda, nakon što nije hodao posljednjih šest godina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U 48. godini Preminuo najteži čovjek na svijetu Slika nije dostupna Polomio joj kosti Debeli Nijemac ubio ženu svojom težinom

Ali testovi su pokazali da je njegova prava težina gotovo 588 kilograma. Malo manje od rekordera Manuela Uribea koji je imao najviše 596 kilograma, a umro je u svibnju 2014.

Doktor Jose Antonio Castaneda rekao je da je podatak o većoj težini uznemirujuć, ali da će Juana svejedno staviti na dijetu prije operacije. ''Sve što radimo je isplanirano i ako sve bude išlo prema tom planu, za godinu i pol on će imati između 76 i 88 kilograma. Isprva nismo mislili da će biti uključen u taj problem zbog pretjeranog broja kilograma i plućnih problema, ali sada smo optimistični'', rekao je doktor Castenada.

Meksikanac Juan kaže da je bio debeljuškast u školi, ali se naglo počeo debljati nakon prometne nesreće koju je preživio kao tinejdžer i zbog koje je godinu dana bio prikovan za krevet.

''Kada sam imao 17 godina imao sam samo 338 kilograma. Tada sam imao nesreću i slomio nekoliko kostiju te proveo godinu i pol dana u krevetu. Veselim se tome što ću opet izlaziti van, ponovno voziti, pjevati. To volim raditi'', rekao je Juan.

Lokalni mediji opisuju Juan Pedra kao najdebljeg muškarca koji trenutačno živi na svijetu, a sada je otkrivena i njegova točna težina.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene