Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekaju ga dva sprovoda

Najdebljem Rumunju rade liposukciju da stane u lijes

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najteži čovjek u Rumunjskoj izgubio je bitku s težinom.

Cristian Capatanescu umro je u 54. godini zbog zatajenja više organa. Kad je doveden iz Ramnicua u Bukurešt liječnici su procijenili da teži 400 kilograma, prenosi The Sun. Nažalost, nije dočekao operaciju ugrađivanja premosnice. Iz kuće u bolnicu St. John dovelo ga je 11 vatrogasaca i dvojica liječnika.

Pročitajte i ovo Groblje - 2 vlada monopol Jedna je odluka obiteljima preminulih od korone u ovom gradu uzrokovala nemali problem: "Ovakve prakse stvarno nema nigdje u Hrvatskoj" Slika nije dostupna Imao covid Pokopan crnogorski mitropolit, tisuće ljudi dva dana ljubile njegov leš: "Ovaj obred je leglo zaraze!"

S obzirom da je prevelik za lijes, a obitelj si ne može priuštiti kupovinu dva lijesa, liječnici će mu napraviti liposukciju. Njegovo tijelo stavit će u lijes, a salo planiraju kremirati.

Njegova supruga je rekla da će imati dva sprovoda, jedan tradicionalni i jedan za njegove ostatke, salo koje će mu odstraniti. Capatanescu je otišao u mirovinu 2000. godine jer se razbolio i tada je imao 120 kilograma. Dvije godine kasnije težina mu se udvostručila.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene