Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izniman uspjeh

Najdeblja britanska tinejdžerica uspjela izgubiti 40 kg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najdeblja britanska tinejdžerica otkrila je kako je čudesno izgubila kilograme primjenjujući dijetu baziranu na bizonovom mesu.

Georgia Davis počela je s dijetom u američkoj Wellspring akademiji, gdje je došla težeći skoro 210 kilograma i u vrlo rizičnom stanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ništa se nije promijenilo Hrvati ponovno ruše negativne rekorde: Najdeblja smo nacija u Europi Slika nije dostupna Muke sa zdravljem Žena od 500 kg posebnim teretnim avionom odvezena na operaciju

15-godišnjakinja je iznenadila američke stručnjake za pretilost u najpoznatijem svjetskom kampu za pretilu djecu, kada je izgubila skoro 40 kilograma u 10 tjedana.

'Imala sam naviku jesti bijeli kruh, masne sireve, kekse i čokoladu', priča Georgia za The Sun.

'A sada su mi omiljena hrana pljeskavica od bizonovog mesa, nemasne lazanje, šunka i mesne okruglice.' 

>> Djevojčica ima 15 godina i 210 kilograma

Georgia koja je visoka 167cm zahvalna je osoblju akademije Wellspring što joj je spasilo život. Njezine prehrambene navike dovele su je do problema sa zglobovima i smrtno opasnim dijabetesom tipa 2.

'Imam više samopouzdanja, a i stekla sam nove prijatelje. Također, moj dijabetes je nestao što je najbolji božićni dar koji sam mogla dobiti', dodaje.

'Želim prenijeti poruku tinejdžerima diljem svijeta, koji imaju problema s prekomjernom težinom, da je moguće ostvariti svoje snove'.

'No teško bih mogla uspjeti sama. Ljudi misle da smo lijeni i glupi, no mi imamo problema s ovisnošću koja je vrlo snažna i trebamo pomoć', objašnjava Georgia.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene