Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške tjelesne ozljede

STRAVIČNA SNIMKA ZLOSTAVLJANJA BEBE U JASLICAMA ''Nismo mogli vjerovati što vidimo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenica u dječjem vrtiću snimljena je nadzornom kamerom kako udara dijete toliko jako da je devetomjesečna beba zadobila frakturu lubanje i unutarnje krvarenje.

Dadilja u centru za čuvanje djece, Afsana Shaikh snimljena je kako udara devetomjesečnu Ritishu Sinhu tijekom boravka u jaslicama u središnjoj Indiji. Šokantan napad odigrao se prvog dana koje je dijete provelo u jaslicama u gradu Khaghar.

Pročitajte i ovo Ilustracija nasilje nad ženama Strašni napadi šokirali zemlju - djevojčicu (8) silovala tri muškarca, zatukli je kamenom, 13-godišnjakinji iskopane oči: "Bila je mučena" Slika nije dostupna Malena u kritičnom stanju Strava: Kupili 6-godišnjakinju pa joj lomili kosti i palili je!

Kada je došla po djevojčicu, Ritishina majka Ruchita odmah je primijetila modricu na licu djevojčice.

''Ritisha je spavala, ali ispod oka je imala modricu. Kada je moja žena upitala što je to, vlasnica centra rekla je da se udarila dok se igrala. Isprva smo joj vjerovali , ali kod kuće je Ritisha cijelo vrijeme plakala i odbijala je jesti'', ispričao je otac djevojčice, piše Mirror.

Kasnije tijekom dana roditelji su otkrili da njihova kćer ima još masnica po tijelu. Ubrzo je dobila vrućicu i počela povraćati. Zabrinuti, odveli su je kod liječnika. Pretrage su pokazale da ima frakturu lubanje što je dovelo do unutarnjeg krvarenja.

Liječnici su kazali kako su ove ozlijede vrlo vjerojatno rezultat fizičkog napada. Užasnuti roditelji vratili su se u vrtić zahtijevajući uvid u snimke nadzorne kamere, ali su ih ondje odbili kazavši da za to moraju imati policijski nalog.

Snimke je potom pregledala policija te su uhitili dadilju i vlasnicu vrtića. ''Nismo mogli vjerovati što vidimo na snimci'', rekla je majka Ruchita. ''Dadilja je našu kćer udarala igračkama i bacala je na pod. Mi smo vidjeli samo kako se ponaša prema našem djetetu. Tko zna kakva je prema ostaloj djeci u vrtiću'', rekao je otac Rajat.

Vlasnica vrtića puštena je iz zatvora uz jamčevinu, a dadilja je ostala u pritvoru. Obje čekaju podizanje optužnice za ovo zlodjelo.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene