Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požari u Los Angelesu

Ovo je muškarac kojeg traži policija, pogledajte zašto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Los Angelesu objavila je snimku koju je zabilježila nadzorna kamera, na kojoj se vidi muškarac koji se nalazi na svakom mjestu na kojem je podmetnut požar.

U posljednjih nekoliko dana na području Los Angelesa buknulo je 43 požara za koje se vjeruje da su podmetnuti, javlja AP. Većina ih je buknula na parkiranim automobilima. U nekoliko slučajeva, požari su se proširili i na stambene jedinice te nanijeli značajne štete.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagirala policija Uzbuna u zagrebačkoj školi, učiteljica se s učenicima zaključala u učionicu: "U šoku smo. Sjetite se što je bilo u Beogradu" Policajci patroliraju Novom Kaledonijom Zabranjeno okupljanje Francuska proglasila izvanredno stanje, četvero mrtvih u nemirima u Novoj Kaledoniji

Istražitelji su poseban interes pokazali za osobu koju su nadzorne kamere zabilježile na većeme broju mjesta na kojima su buknuli požari. Radi se o bijelcu starom između 20 i 30 godina, s prorijeđenom kosom zavezanom u rep. Visok je između 168 i 183 cm.

Policija moli građane za pomoć u identificiranju muškarca na snimci.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene