Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretukli ga i ukrali novac

NADZORNE kamere snimile brutalnu pljačku turista na ulici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sigurnosne kamere snimile su brutalni napad i pljačku turista u čileanskom gradu Valparaiso.

Ciaran Patrick McGettigan 24-godišnji Britanski turist u Čile je došao 28. srpnja, ali mu je boravak u toj zemlji brzo prisjeo. Njega su, naime tri Čileanca brutalno pretukla nasred ulice i ukrali mu novac, javlja AP.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Ilustracija Drama u Čileu Gola žena usred zračne luke napadala putnike: Osoblje samo gledalo

Na video snimci koju je objavila policija, vidi se kako McGettigan hoda ulicom te mu prilazi jedan muškarac koji ga je, kako se čini, bez očitog povoda, udario u lice.

>> Ovo je lopov kojem pljačka nije uspjela!

Ispred njih su hodali muškarac i žena, koji, kad su se okrenuli i vidjeli što se događa, izgledali kao da će napadnutom Britancu priskočiti u pomoć. Međutim, i oni su ga počeli tući.

McGettigan se trenutačno nalazi u bolnici s ozljedama glave, a policija je pronašla i uhitila počinitelje. Radi se o Cristianu Aravenu Gonzalezu, Joseu Manuelu Cabrera, kao i ženu Rosu Penu.

'Nesretni je turist imao višestruke kontuzije glave', rekao je dr. Leonardo Diaz.


 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene