Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postavili joj zamku

NADZORNE KAMERE Djevojčica (8) bila glavni lopov u ulici!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Susjedi su željeli otkriti tko im krade pakete ispred kuća, pa su postavili skrivenu kameru. Kada su shvatili tko je lopov ostali su u šoku!

Susjedi u Clermontu na Floridi primijetili su da im pred ulaznim vratima svako malo nestaju poštanski paketi pa su odlučili postaviti zamku. Postavili su skrivenu kameru i prazne pakete kako bi prevarili lopova, piše nydailynews.com

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Otkriveno je da je lopov - osmogodišnja djevojčica!
Tiffany Baggs i Tim Lebeda, koji žive preko puta susjedstva u kojem se to dogodilo sumnjali su na tinejdžere, zbog vremena u koje su se pljačke događale - baš kada je stajao školski autobus. No, čini se da je kradljivica 8-godišnja djevojčica koja živi nekoliko kuća dalje.

>> VIDEO Kung fu lopov

Policija je ispitala majku i dijete. Susjedi žele da roditelji preuzmu odgovornost i ispričaju se zbog događaja, kao i samo dijete.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene