Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomahnitali muškarac

Nadrogirao se, mahao lopatom i tvrdio da je izvanzemaljac koji može pričati s Kristom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomahnitali muškarac je 77-godišnju staricu opalio lopatom i tvrdio da je izvanzemaljac koji može pričati s Isusom.

Miran dan u jednom američkom naselju prekinuo je napad 20-godišnjeg Roberta Williama Whitea koji je se nadrogirao, vrištao i tvrdio da je izvanzemaljac koji može razgovarati s Kristom, piše Daily Mail. No to nije sve, naime, iz nekog čudnog razloga su mu jako smetale ptice pa je odlučio izlupati ih lopatom.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

Upavo u tom trenutku, kada je mahao lopatom, prišla mu je starija žena koja ga je zamolila da se zaustavi. 'Ja vas mrzim i želim vas ubiti', odgovorio joj je podivljali White.

>> VIDEO: Nadrogiran na autocesti zaustavljao promet

Netko od susjeda je vidio cijeli incident i nazvao policiju tvrdeći da muškarac ispred njihove zgrade pokušava ubiti ženi. Policajci su odmah došli i zabarikadirali njegov stan.
'Činilo se da je potpuno izvan sebe' , kazao je policajac Bruce Fox.

White se skrivao gotovo sat vremena prije nego je policija ušla u njegov stan i ukrotila ga. Za to vrijeme, tvrdi jedan od susjeda, mogli su se čuti Whiteovi povici i prijetnje kako će ubiti nekoga. Iz stana iznesen na kolicima i s lisiscama te je za to vrijeme vikao 'Bog voli sve', prepričavaju zgroženi svjedoci.

Policija je priopćila da je White priznao da je pio sok pomiješan sa soli za kupanje te da je, također, izjavio da je izvanzemaljac koji može razgovarati s Kristom. Za ženu koju je opalio lopatom su kazali da odvezena u bolnicu gdje liječi lakše ozljede koje nisu opasne po život.

>> Muškarac i žena uhićeni zbog droge

Inače, hitne pomoći u SAD-u u posljednje vrijeme bilježe val nervoznih, nasilinih i psihotičnih bolesnika koji obično koriste droge koje sadžavaju kemijski derivat methcathinonea. Radi se o tzv. kanibal-drogi. Povećanje nasilja od strane nasilnika je u nekoliko slučajeva otišao toliko daleko da su napadali druge ljude tako što su ih grizli. Takvi su napadi često bili opisivani kao ljudožderski napadi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene