Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvorazredni skandal

Nadglednik škole izborio povišicu, a profesoricu uhitili kada je upitala hoće li učitelji doživjeti isto

Profesorica Deyshia Hargrave iz pkole je izbačena poput najgoreg kriminalca (FOTO: YouTube/Screenshot)
Profesorica Deyshia Hargrave iz pkole je izbačena poput najgoreg kriminalca (FOTO: YouTube/Screenshot)
Umjesto isprike, profesorica je u utorak dočekala "utješnu nagradu", potvrdu da je neće tužiti zbog ponašanja.

Deyshia Hargrave, profesorica umjetnosti u srednjoj školi Rene Rost u Kaplanu (Louisiana), izvedena je u ponedjeljak navečer iz zgrade s lisičinama na rukama poput najgorega huligana nakon što je isprovocirala školski odbor upitima hoće li i učitelji doživjeti povišice.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Hargrave se na sastanku odbora pojavila u društvu kolega nakon što je čula da će nadglednik biti nagrađen izdašnijim ugovorom, pa upitala kako je moguće da su pri podjeli novca profesori ponovno izigrani.

"Svaku povišicu članovima uprave doživljavam kao šamar nama profesorima, baš kao i ostalim djelatnicima škole, od kuhara do domara", kazala je između ostaloga Hargrave, koja je tijekom istupa ujedno naglasila da se s godinama pred profesore stavljalo sve više zahtjeva a da za to nisu bivali adekvatno novčano nagrađeni.

Uz to je naglasila da se s vremenom povećao i prosječan broj učenika po razredu, na što je naposljetku od odbora dočekala upozorenje da stane s opaskama. Budući da se oglušila, profesoricu je iz dvorane izbacio policajac, koji ju je iz zgrade naposljetku ispratio poput najgoreg kriminalca.

Prizor uhićenja prestravio je njezine kolege, a sada zgrozio i javnost nakon što je snimka doprla do medija. Ipak, umjesto isprike, profesorica Hargrave je u utorak dočekala "utješnu nagradu", potvrdu nadglednika da je neće tužiti zbog ponašanja.

Inače, ukoliko vam je to nepoznato, pojasnimo da je pozicija nadglednika političko-menadžerska budući da je riječ o osobi koja nadzire rad školskih uprava u određenom državnom okrugu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene