Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Indijski sapsioci na nogama

Nad oceanom nestao vojni zrakoplov u kojem je bilo 29 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijski avion Air Force u kojem se nalazilo 29 ljudi nestao je s radara.

Indija je u petak pokrenula veliku potragu za vojnim zrakoplovom koji je s 29 osoba nestao na putu prema indijskim otocima Andamanu i Nicobaru, javlja France Presse. 

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Spašen ribar na istoku Rusije Čudesno spašavanje Pronađen nakon šest mjeseci, preživio je u zabiti na -39 stupnjeva hraneći se korom drveta: "Da niste stigli, umro bih za tri dana"

Pet izviđačkih zrakoplova i trinaest brodova ratne mornarice i obalne straže sudjeluje u potrazi ne bi li pronašli transportni vojni zrakoplov Antonov AN-32 koji je najvjerojatnije nestao iznad Bengalskog zaljeva.

Letjelica je nestala nedugo nakon polijetanja iz Chennaja (poznatog i kao Madras), metropole na jugu zemlje.

"Pokrenuta operacija potrage i spašavanja velikih razmjera radi pronalaženja AN-32 koji je u Port Blair (prijestolnicu otoka) trebao stići u 11.30 sati", objavilo je ministarstvo na Twitteru.

Zadnji kontakt s letjelicom koja je prevozila vojnike sa šest članova posade uspostavljen je petnaestak minuta nakon polijetanja.

"Operacija spašavanja traje. Zrakoplov je poletio u 8.30 sati (5.00 sati po srednjoeuropskom vremenu) i trebao je sletjeti u Port Blair u 11.30 sati", rekao je zapovjednik Anupam Banerjee.  (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene