Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na svečanoj večeri

Pogledajte kako je srpski ministar vanjskih poslova Erdoganu zapjevao na turskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan u posjetu je Srbiji gdje se u utorak sastao s državnim vrhom, a navečer je u njegovu čast organizirana svečana večera na kojoj mu je zapjevao i srpski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić, i to na turskom jeziku.

Da Ivica Dačić, aktualni ministar vanjskih poslova Srbije, voli zapjevati u javnosti, stara je stvar. Društvene mreže prepune su snimaka njegovih izvedbi, od "O sole mio", preko "Miljacke" pa do "Jorgovana".

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Recep Tayyip Erdogan Nemiri bez kraja Turski vojnici poginuli u Iraku: Erdogan sazvao hitan sastanak

U utorak je tom opusu dodao i pjesmu "Osman Aga" koju je izveo na svečanoj večeri organiziranoj u čast turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana

Dačić je ovu tursku pjesmu otpjevao na turskom jeziku. Tijekom "nastupa" Dačić si je pomogao napisanim tekstom pjesme u koji je svako malo zavirivao. Izvedbu srpskog šefa diplomacije Erdogan i njegova svita popratili su smijehom i aplauzom. 

 

Tursko izaslanstvo na čelu s predsjednikom Erdoganom u Srbiju je stiglo u ponedjeljak navečer u dvodnevni službeni posjet. U turskoj delegaciji bilo je i 180 gospodarstvenika. 

Beogradska Politika uoči dolaska turske delegacije objavila Erdoganov tekst u kojem je ocijenio da Srbija i Turska imaju različite poblede na mnoge stvari, ali da to nisu prepreke u suradnji. Dvije je zemlje nazvao najvažnijim zemljama na Balkanu. 

"Nikada nijedna od naših zemalja nije dozvolila da njezini individualni problemi naruše međusobno prijateljstvo i suradnju. Čak i u najtežim vremenima pridavali smo poseban značaj tome da održimo dijalog i da razumijemo jedni druge", istaknuo je Erdogan za Politiku.

Turska poduzeća dosad su u Srbiju uložila više od 110 milijuna dolara i u posljednjih nekoliko godina otvorila više tvornica. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene