Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Privedena zbog presoljenog hamburgera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kendra Bull, 20-godišnja zaposlenica McDonaldsa, provela je noć u zatvoru iz kojeg je puštena uz jamčevinu, i sve to samo zato što je policajcu Wendellu Adamsu navodno poslužila presoljen hamburger.

Uzorci hamburgera zbog kojeg je policajcu navodno pozlilo poslani su na analizu. 

Pročitajte i ovo PR OGLAS McDonald's ovog Badnjaka ne radi Slika nije dostupna Bolan ugriz Zagrizao hamburger, zabio mu se čavao u desni

'Počeo je povraćati. Nikada nisam vidio da sol ili papar tako djeluju na nekoga. Osim toga ako ne želiš slanu hranu, ne ideš u McDonalds', izjavio je Kendrin suprug Leonard Hardy. 

Bull je izjavila kako je slučajno presolila meso za hamburgere. Kaže kako je i sama pojela jedan od tih presoljenih hamburgera, te kako nije mogla znati koliko je takvih hamburgera posluženo i kome.

No Adams tvrdi kako je njemu od presoljenog mesa pozlilo. Kada se vratio požaliti voditelju smjene u McDonalds, Kendra je odmah priznala da je ona kriva. No nitko nije očekivao da će je Adams zbog toga ispitati i privesti.

Bull je prijavljena za nemar i odmah uhićena. 

'Provela je noć u zatvoru. Imamo dvoje djece, pa sam i ja zbog toga izostao s posla, a sve zbog previše soli', žali se Leonard.

Nakon saslušanja Kendra je puštena uz tisuću dolara jamčevine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene