Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izašla tek ujutro

Slučajno je zaključali u shopping centru pa propustila doček Nove!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretnica je satima besciljno tumarala između polica nadajući se da će netko doći po nju. Aktivirala je i alarm, ali bez učinka. Pronašli su je tek na novogodišnje jutro.

Dok je najveći dio Francuske Novu godinu čekao u slavljeničkom raspoloženju na trgovima, u obiteljskim kućama, po krčmama i brojnim drugim lokacijama, 73-godišnja umirovljenica u Roubaixu na sjeveru države bila je osuđena na tužno i besciljno tumaranje između polica jednog zatvorenog trgovačkog centra.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila

>> VIDEO Crni petak u SAD-u: Tučnjave, gaženje i psovanje u trgovinama

Kako javlja BBC, netom prija kraja radnog vremena 'pritjeralo' ju je pa je otišla obaviti nuždu u WC. U međuvremenu je radno vrijeme završilo, a radnici željni slavlja i druženja s obiteljima i prijateljima brzo su otišli svojim kućama, ne bivajući svjesni da je starica 'zaglavila' u zahodu.

Kada je nesretnica shvatila da je ostala sama i zaključana, aktivirala je alarm, no ili ga nitko nije čuo ili nitko za njega nije mario. Pronašao ju je jedan radnik tek na novogodišnje jutro.

Preventivno je završila u bolnici na pretragama, no osim iscrpljenosti nije joj se dogodilo ništa. Navodno se čak nije ni počastila nekim od prigodnih artikala iz bogatog asortimana trgovačkog centra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene