Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna snimka

NA RUBU Ima li ovo dijete najgore roditelje na svijetu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prizor zbog kojeg je intervenirala i policija zabilježen je u ruskom gradu Miass.

Šokantan video objavljen je na YuTube-u, a prikazuje dijete koje stoji na rubu prozora na osmom katu zgrade. Jedan maleni korak mogao je dovesti do katastrofe u trenutku u kojem, kako piše RT, najgorih roditelja na svijetu nije bilo na vidiku.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

Šokantni prizor snimljen je u ruskom gradu Miass. Mališan, nesvjestan opasnosti situacije, hodao je po prozorskoj dasci i u jednom trenutku izgledalo je kao da će pasti. Srećom, ostao je na nogama i odlučio se vratiti unutra.

Fascinantno ili opasno? Beba gimnastičarskim pokretima zaludila Instagram

Sve je promatrao susjed iz susjedne zgrade koji je odmah pozvao policiju. Obzirom da je službenicima trebalo oko 15 minuta da dođu na lokaciju, nisu vidjeli dijete na djelu. No, razgovarali su s roditeljima i kasnije poručili da se radi o normalnoj obitelji bez ikakvih problema.

A kako je to izgledalo najbolje da pogledate u videu:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene