Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na ranču Charlesa Mansona traže se nove žrtve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo 40 godina nakon stravičnih ubojstava sedam ljudi, istraživači su počeli istraživanje na bivšem ranču 'hippi ubojice' Charlesa Mansona u potrazi za mogućim novim žrtvama.

Policijski službenici i kriminalistički specijalci, u potrazi su za kako sumnjaju grobovima još četiri žrtve. Već godinama kruže glasine o ljudima koji su u blizini ranča prošli ili svratili i nikad se za njih nakon toga nije čulo. 

Pročitajte i ovo Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar

Manson, koji trenutačno izdržava doživotnu kaznu zatvora u zatvoru u Kalifoniji, odgovoran je za ubojstvo glumice Sharon tate i još šest drugih 1969. godine. Malo je kriminalaca koji su izazvali pažnju javnosti kao što je to učinio Manson, koji se 1971. godine pojavio na sudu sa znakom X na urezanom na čelu, proglasio se vragom i napao suca za vrijeme suđenja.

Neki istražitelji već godinama sumnjaju kako bi žrtava moglo biti još i kažu kako pretpostavljaju da je sekta odgovorna za nestanak nekoliko žena i lutalica.

- Jedna se djevojka na ranču nije slagala s njima. Otišla je u šetnju sa Mansonom….i nitko je poslije toga nije vidio, rekao je Emmett Harder, bivši Mansonov susjed.

Policija je kopala na Mansonovom ranču prošlog mjeseca, a Harder je poveo istražitelje i forenzičarske stručnjake do udaljene i dotrajale Mansonove kuće, u kojoj je Manson živio sa svojim sljedbenicima 1969. godine nakon čega je uslijedila i njihova dvodnevna odmazda.

Istražitelji su potragu započeli nakon što je četverogodišnji pas Buster posjetio ovaj ranč i namirisao nešto što upućuje da se u tlu nalaze nekakvi ostaci. Njegov je vlasnik, lokalni policajac kojeg ovaj slučaj interesira već godinama.

Nakon Busterova otrkića, poslani su i drugi psi koji su potvrdili mogućnost postojanja ljudskih ostataka na ranču.

Nadaju se kako bi ova istraga mogla konačno ili potvrditi ili negirati dugogodišnje sumnje da postoji još Mansonovih žrtava i da su one zakopane na ranču.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene