Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u Teksasu

Na parkiralištu upucala majku i pobjegla s tri dana starom bebom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon svađe na parkiralištu nepoznata žena je više puta pucala u mladu majku te pobjegla s njezinim tri dana starim sinom.

Maleni Keegan, koji je u utorak ispred pedijatrijske ordinacije otet od svoje umiruće majke Kale Marie Golden, pronađen je neozlijeđen 6 sati kasnije, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Trilja Autom se pijan zabio u vozilo iz suprotnog smjera: Dijete teško stradalo, liječnici se bore za njegov život U bunaru pronađeno tijelo bebe teško ubojstvo Ovo je bunar u koji je bačena beba, oglasio se stočar koji ju je našao: ''Užasnut sam. Otad ne spavam''

Istražitelji nisu željeli reći gdje je točno dječak pronađen, no CBS javlja kako je pronađen u blizini stana u kojem žive rođaci osumnjičene za pucnjavu.

'Dijete je zdravo. Otac dolazi po njega', kazao je državni tužitelj Brett Ligon. 'Jedna žena je uhićena, no za sada protiv nje nije podignuta kaznena prijava'.

28-godišnja majka je jučer oko 14 sati po lokalnom vremenu sa sinom išla na pregled kod pedijatra i na parkiralištu se verbalno sukobila s ženom Lexusu parkiranom do njezinog pick upa. Svjedoci su kazali kako je žena više puta pucala u Kalu Marie Golden, uzela dijete od umiruće majke koja je vikala: 'Moje dijete, moje dijete!', te je udarila kada je pokušala ući u Lexus i s bebom pobjegla s mjesta događaja.

Svjedoci su kazali kako su čuli čak sedam pucnjeva te da je na Lexusu svijetlo plave ili svijetlo zelene boje bilo krvi na vozačevoj strani. Majka je od posljedica ozljeda ubrzo preminula.


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene