Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na listi za odstrel

Za Tadića i još pet političara narkobos nudio 10 milijuna eura?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boris Tadić bio je na 'listi za odstrel' odbjeglog narkobosa Darka Šarića, javlja Press.

Bivši srbijanski predsjednik Boris Tadić, njegov šef ureda i predsjednik Ureda za koordinaciju Savjeta za nacionalnu sigurnost Miodrag Rakić, mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić, šef srpske sigurnosne službe BIA-e Saša Vukadinović, tužitelj za borbu protiv organiziranog kriminala Miljko Radisavljević i ministrica pravosuđa Snežana Malović na listi su za 'odstrel' odbjeglog narkobosa Darka Šarića, koji se navodno trenutno nalazi u Južnoj Africi, tvrdi beogradski Press navodeći kako je BIA ovu informaciju dobila od jedne europske službe.

Pročitajte i ovo James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

>> Tadić u Dubrovniku uz potporu Stade Departmenta

Press doznaje kako je Darko Šarić ponudio nagradu od 10 milijuna eura za likvidaciju ovih šestoro najviših državnih dužnosnika koje je optužio za krah svoje narko-imperije.

Ured novog predsjednika Srbije, Tomislava Nikolića, potvrdio je da je upoznat sa sadržajem ove informacije te da su 'pokrenute istrage'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene