Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Vratit će se Ivan..."

Na Kupresu oboren Guinnessov rekord: Okupilo se najviše osoba istoga imena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Guinnessov rekord u okupljanju najviše osoba istoga imena na jednome mjestu srušilo je tako čak 2.325 Ivana koji su u Kupres pristigli iz Hrvatske, BiH i drugih zemalja.

Kako su priopćili iz Udruge Kupreški kosci i Društva Kuprešaka iz Zagreba, na nedjeljnom obaranju svjetskoga rekorda pojavilo se 2.325 osoba s imenom Ivan.

Pročitajte i ovo Ukrajinski vojnici prepjevali hit među braniteljima Ukrajinski vojnici prepjevali Thompsona: Poslušajte njihovu verziju "Bojne Čavoglave" HOS-ova 9. bojna proslavila 31. obljetnicu - 4 HOS-ova obljetnica U Splitu se orio Thompson i "Za dom spremni", Skejo postao vitez: "Predsjednik bi naše svetinje bacio na smetlište"

Manifestacija je nazvana "Vratio se Ivan s 1000 momaka", po pjesmi Marka Perkovića Thompsona koji je jedan od izvođača u kulturno zabavnom programu.

Sve je zabilježilo posebno povjerenstvo zaduženo za prijavu ovoga događaja u knjigu Guinnessovih rekorda.

Guinnessov rekord prethodno su držali Muhamedi koji su se 10. veljače 2005. okupili u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Potporu održavanju ove manifestacije, koja će sljedeće godine, kako su najavili organizatori okupiti i obitelji Ivana, dala je hrvatska predsjednica Kolida Grabar-Kitarović. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene