Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Devet ozlijeđenih

Obračun na koncertu Swedish House Mafije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na koncertu Swedish House Mafie, banda koji je prošlo ljeto nastupio na Zrću, u Dublinu je nožem izbodeno četvero ljudi.

Devet je osoba ozlijeđeno tijekom događaja koji se dogodio tijekom koncerta 'Swedish House Mafie'. Zbog napad nožem na koncertu u Dublinu u Phoenix Parku, policija je privela 23-godišnjeg muškarca i protiv njega je podignuta kaznena prijava, javlja BBC.

Pročitajte i ovo Aleksandra Prijović Smjena zbog koncerta Nered zbog Prijović u Zadru: Gradonačelnik će smijeniti direktora dvorane Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe

Vjeruje se da je 23-godišnji muškarac nožem izbo četiri osobe. Tri su teško ozlijeđene, a jedna od njih je u izuzetno teškom stanju i liječnici se bore za njezin život. U tučnjavi koja se dogodila razbijenim bocama ozlijeđeno je još pet osoba.

Još je jedan crni događaj obilježio ovaj koncert. Naime, preminuo je jedan muškarac, a vjeruje se, da se predozirao drogom.

Glasnogovornik organizatora koncerta rekao je kako su policiji predane snimke nadzornih kamera te da su učinili sve da sigurnost tog događaja bude na što višoj razini. Također je potvrđeno kako je policija razgovarala sa svima kojima su prodane ulaznice za koncert.

Nakon koncerta uhićeno je 30 osoba, osumnjičenih za izazivanje nereda i zlouporabu droga. Na ovom je koncertu u subotu bilo više od 45.000 ljudi, a osim Swedish House Gardena nastupili su i Snoop Dogg, Tinie Tempah te Calvin Harris.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene