Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za osam sretnika

Na e-Bay dražbi ručak s Assangeom i Žižekom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam štovatelja Juliana Assangea, osnivača WikiLeaksa, imat će priliku ručati s njime ako pobijede na dražbi čija je početna cijena 350 funta (2.950 kuna) po glavi sudionika.

Aukcijska internetska stranica e-Bay objavila da se radi o ručku za prikupljanje financijskih sredstava u korist WikiLeaksa koji će trajati tri sata. Održat će se 2. srpnja 'u jednom od najboljih londonskih restorana', a u Assangeovu društvu bit će cijenjeni slovenski filozof Slavoj Žižek.

Nakon ručka, Assange i Žižek održat će javnu tribinu na temu utjecaja WikiLeaksa na svijet i što će to donijeti u budućnosti.

Poveznica na dražbu na E-Bayju postavljena je u utorak na Twitter računu WikiLeaksa, jednom od glavnih načina Assangeova komuniciranja s javnošću otkako su ga britanske vlasti smjestile u kućni pritvor do odluke o izručenju Švedskoj, koja ga traži zbog navodnog seksualnog napastvovanja dviju žena. (Hina)

Pročitajte i ovo Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja" Prosvijedi diljem Europe PROSVJEDI U PRAGU, LONDONU, RIMU... Na ulicama tisuće ljudi: Dosta im je visokih cijena, energetske nesigurnosti, niskih plaća...

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene