Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijena nestala studentica

Na dan vjenčanja pronađena mrtva u zidu Yalea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zidu laboratorija na sveučilištu Yale policija u nedjelju je pronašla tijelo za koje se vjeruje da je 24-godišnja Annie Le. Diplomka farmacije koja je nestala u utorak jučer je trebala reći 'da' dugogodišnjem zaručniku.

'Oko 17 sati policija je pronašla ljudske ostatke skrivene u zidu jednog laboratorija. Iako tijelo još nije identificirano pretpostavljamo da se radi o Annie Le i slučaj sada tretiramo kao ubojstvo', kazao je zamjenik šefa policije u New Heavenu Peter Reichard. Tijelo je pronađeno u jednom udubljenju u zidu koje je služilo za 'prolazak' cijevi i žica između katova. 

Pročitajte i ovo Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Diplomku farmacije su nadzorne kamere u utorak ujutro snimile kako ulazi u zgradu za medicinska istraživanja i od tada joj se izgubio svaki trag. Iako su pregledane sve snimke na niti jednoj nisu uspjeli pronaći da je djevojka izašla iz zgrade, a u jednom od laboratorija pronađeni su i njezina torbica i  mobitel. Da stvar bude još tragičnija, tijelo je pronađeno baš na dana kada je trebala stati pred oltar sa zaručnikom Jonathanom Widawskyjem, diplomcem Sveučilišta Columbia u New Yorku. Policija kaže kako on nije osumnjičen te da u potpunosti s njima surađuje.

 

 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene