Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok popularnost pada...

TIJELO K'O REMEK-DJELO Muževni Putin pohvalio se slikom iz teretane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularnost među narodom mu opada, ali mišići ne pate.

Kremlj je objavio fotografije ruskog predsjednika Vladimira Putina dok s premijerom Dmitrijem Medvedovom vježba u teretani kojima, čini se, želi pokazati Putinovo muževno tijelo dok mu opada popularnost u narodu.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš

Odjeven u bijelu majicu s kratkim rukavima, trenirku i tenisice, Putin se vidi kako vježba na strojevima za izgradnju mišića u propagandnoj poruci nalik na one u kojima je svojedobno prikazivan kako obnaženog torza jaše konja, upravlja nadzvučnim zrakoplovom i lovi tigra.

Putin u svojoj prvoj 'istraživačkoj misiji' na Krimu

Putinova popularnost počela je padati zbog posrnulog gospodarstva i rublja koji je u slobodnom padu od početka godine već izgubio 50 posto vrijednosti zbog pada cijena nafte i zapadnih sankcija zbog uloge Rusije u ukrajinskoj krizi. No, za zapadne standarde ona je i dalje iznimno visoka i iznosi 72 posto, četiri posto manje nego u svibnju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene