Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava izbjegnuta za dlaku

Muž i žena ljubavnika pošpricali sprejem za medvjede, htjeli ga izbosti nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski par sprejem za tjeranje medvjeda pošpricao je ljubavnika s kojim su dogovorili vikend seks putem interneta.

Vikend u kojem je droga odigrala nemalu ulogu, 36-godišnji Stephen Barclay i 31-godišnja Leanne Reid proveli su u svojem domu s potpunim strancem, Owenom Greenanom, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Dijete, ilustracija Zlostavljano najmanje 4815 djece Portugalska crkva isplatit će odštete žrtvama seksualnog zlostavljanja

>> Uhvaćen HIV pozitivan pedofil koji je dogovarao seks s troje djece

Incident se dogodio još 27. ožujka prošle godine, a Barclay i Reid sada su izvedeni pred sud zbog optužbi za teški napad i posjedovanje velike količine marihuane, u vrijednosti od oko 68.000 kuna.

No, trojac je bio i pod utjecajem tableta ketamina i amfetamina tijekom vikenda, a njihovo orgijanje trajalo je od petka do nedjelje, kad su stvari izmaknule kontroli. Naime, Greenan je odbio dopustiti Barclayju da ga fotografira obnaženog mobitelom pa je ovaj supruzi rekao da mu dohvati limenku spreja za tjeranje medvjeda.

Nakon toga je Greenanu prijetio da sjedne na WC školjku i skine ruke s lica, ako ne želi da ga izbodu nožem. Greenan je maknuo ruke s lica, a Barclay mu je pošpricao lice sprejem.

Greenan je pobjegao van i otrčao niz cestu. Tužitelj Gary Dow istaknuo je kako je Reid htjela otrčati još i po nož da izbode Greenana, no na svu sreću, to se nije dogodilo. Dow je prepričao i Barclayeve riječi: 'Misliš da možeš biti ovdje cijeli vikend, j***** moju suprugu i da se ništa ne dogodi?'.

Branitelji Barclayja i Reid čitav su incident okarakterizirali riječima kako se 'radilo o nesretnom spletu događaja'. Oboje optuženih priznali su odgovornost za napad i prijetnje, a Barclay je uz to priznao i posjedovanje marihuane.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene